Accedir al mercat cicloturista amb èxit no és fàcil. O si no, que ho preguntin als hotels i agències receptives  de la comarca, que fa massa temps que ho intenten sense el retorn esperat.

Això és degut fonamentalment a la dependència que els hotels de la regió tenen dels tour operadors internacionals, que no mostren massa interès per la nostra destinació però sense els quals, l’accés als mercats és molt complicat.

Per tal de revertir aquesta situació, Girona La Selva Cycling Destination ha creat una plataforma de màrqueting + comercialització, una estructura pensada i dissenyada per accedir directament al consumidor final que elimina la dependència d’aquestes agències receptives dels països emissors que no estan massa disposades a canviar el que ja funciona i oferir noves destinacions als seus clients.

Formada per professionals altament qualificats en múltiples disciplines, aquesta plataforma té la particularitat de ser l’única exclusivament dedicada a vendre l’allotjament i els serveis adequats a cicloturistes a la comarca de La Selva.

Aquesta plataforma facilitarà a les empreses de la comarca una visibilitat que mai no podrien aconseguir per si soles i garantirà una acció professional en matèria de màrqueting i gestió comercial, les dues disciplines clau per a l’èxit de la missió de portar gent a pedalar a la comarca.

SOCIAL MEDIA DINÀMIC EFICIENT

Creada per l’agència especialitzada en màrqueting de continguts edeon.net, aquesta metodologia consisteix a dissenyar i executar estratègies de màrqueting i comunicació i impactar amb el públic objectiu a través d’una estratègia de continguts de qualitat.

Nosaltres pensem que aquesta és l’única fórmula per aconseguir que La Selva i Blanes competeixin en igualtat de condicions per un tros del suculent pastís del mercat cicloturista, ja que es tracta d’una estructura específicament dissenyada per a tal fi i compta amb el suport d’un equip professional altament qualificat.

“Només quan milions de ciclistes d’arreu d’Europa ens considerin com a opció a l’hora de decidir on aniran de vacances a practicar el seu esport, aconseguirem que el cicloturisme sigui transcendent per les persones i empreses de la regió”