GIRONA LA SELVA CYCLING DESTINATION

La incorporació de “Girona” dins la marca “Girona La Selva Cycling Destination” no és fruit de la casualitat, sinó que obeeix a una estudiada decisió estratègica que aprofita el renom de Girona com a destí cicloturista per facilitar el posicionament de la regió de La Selva.

1 TERRITORI, 5 DESTINS

Blanes, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Santa Coloma de Farners i Sant Hilari Sacalm. Aquestes són les cinc seus que conformen Girona La Selva Cycling Destination, cadascuna d’elles amb una proposta singular i diferenciada que enriqueix la destinació. D’aquesta manera Girona La Selva Cycling Destination adopta el concepte de “macroregió”, ja implantat amb èxit a destinacions referents del cicloturisme com Toscana o Lago di Garda, per posar dos exemples. Això té dos grans avantatges:

  1. Oferir al client un producte excel·lent que aprofita la diversitat del territori selvatà a la perfecció.
  2. Repartir entre un elevat nombre d’agents l’alta inversió requerida, contribuint a la viabilitat i sostenibilitat del projecte.

TERRITORI CICLISTA VS. DESTINACIÓ DE CICLISME

Imagines una estació d’esquí sense remuntadors? O una destinació d’esports d’aventura sense empreses d’activitats? No n’hi ha prou amb tenir muntanyes nevades i rius d’aigües braves per aconseguir una destinació turística. Les infraestructures són indispensables.

Perquè La Selva es converteixi en una destinació de cicloturisme referent fan falta allotjaments adequats, empreses d’activitats, serveis especialitzats, tallers i botigues de ciclisme atractius, senyalització en tot el territori i molts altres factors que incrementin els atractius que la destinació ofereix als cicloturistes que la visiten.

Mallorca, Girona, els Alps Francesos, Lago di Garda, Flandes, la Toscana, Andorra… són destinacions que han aconseguit imprimir el caràcter ciclista al territori. Es podria dir que són parcs temàtics cicloturistes amb tots els serveis i comoditats per als seus visitants. Aquesta és la visió de Girona La Selva Cycling Destination: convertir La Selva en un lloc especial per a la pràctica del ciclisme.

Aquest indispensable treball intern de gestió de la regió és una de les principals missions que té per endavant Girona La Selva Cycling Destination.