“Sense bogeria i il·lusió no hi ha creació,                             sense creació no hi ha progés”

                   Jordi Milan (co fundador de La Cubana)

Benvingut/da

Si vius o treballes a Blanes,  comparteixes  el  nostre  ideal  i creus que la construcció d’un Blanes més pròsper i ple d’oportunitats,  és també la teva causa, t’animem a formar part d’aquesta iniciativa i et convidem a adherir-te COMPROMESOS X BLANES.

T’agradaria formar part d’aquesta “bogeria”? 

Només et caldrà completar aquest breu formulari (no et portarà més d’un minut!).

COMPROMESOS X BLANES no està lligat a cap partit ni ideologia, tothom i cap, l’única ideologia que ens mou és Blanes. 

POSA'T LA SAMARRETA PER BLANES

El repte que ens hem proposat no és petit i comporta despeses que hem previst cobrir amb donacions privades, de gent de Blanes que altruistament decideixin donar-hi suport econòmic. 

Per aquest motiu, hem iniciat una campanya de crowdfunding a través de la qual podràs, si ho desitges, fer una petita donació (la donació es lliure i a voluntat de cadascú). 

A canvi i com a mostra de la nostra gratitud, si fas una donació de 20 euros o superiors, rebràs una samarreta com a obsequi.

Posar-te la samarreta per Blanes significa molt més que un gest d’agraïment en vers a tu.

Posar-te la samarreta per Blanes simbolitza el  teu compromís amb el municipi, un compromís sense el qual Blanes no podrà avançar.

Es hora d’aparcar el “JO” i donar pas al “NOSALTRES”

Pots fer el teu donatiu al compte corrent: ES83 2100 3714 2522 0021 9425 de l’ASSOCIACIÓ COSTA BRAVA LA SELVA DESTINACIÓ DE CICLISME, a on hauràs d’indicar el teu nom i cognoms i especificar con a concecpte “Donació”.